CampingCoffee

Het 'echte kampeergevoel' hoe bereik je dat nou? Dat is één van de mysteries waar generatie op kampeer-generatie naar gezocht wordt. Wij bij MultiCamp hebben een deel van dit mysterie opgelost: ’s-Morgens ontspannen voor de camper zitten, met een heerlijke kop koffie in de hand, genietend van de natuur die langzaam ontwaakt. Als echte koffieliefhebbers doen wij dit met een vers gezet kopje CampingCoffee!


CampingCoffee is kwaliteitskoffie die speciaal geselecteerd is dóór en vóór MultiCamp. De melange is hoogwaardig en toegankelijk. Een vrolijke melange van 100% arabica bonen: Java Mandheling, Brazilie Santos, Costa Rica Tarrazú en Papua Nieuw Guinea Sigri. CampingCoffee is uitermate geschikt voor de Cafetiere, maar ook heerlijk als filterkoffie en om te gebruiken in een (vol)automatische koffiemachine.

Branding 
Onze koffie wordt gebrand bij een lokale kleinschalige koffiebranderij die staat voor kwaliteit. We hebben de MultiCamp melange samengesteld door diverse bonen te proeven en daar de beste en lekkerste van te selecteren. Zo is CampingCoffee ontstaan. Kwaliteitskoffie die naar onze mening perfect in balans is. Krachtig en romig tegelijk, met een licht bittere smaak. We zijn erg enthousiast over de koffie en drinken hem niet alleen op vakantie, maar ook dagelijks thuis.


Verpakkingen
CampingCoffee komt het meest tot zijn recht wanneer de bonen vlak voor het zetten vers gemalen worden. We bieden de bonen in diverse hoeveelheden en verpakkingen aan (zie bestelformulier). Naast de recyclebare verpakkingen, bieden we ook diverse maten glazen potten aan. Leuk als geschenk of om zelf regelmatig opnieuw te laten vullen. Een nieuwe CampingCoffee pot kost €2,50 (ongeacht de maat van de pot). Wanneer je een eerder aangeschafte CampingCoffee pot omruilt betaal je alleen voor de verse bonen.

Het is ook mogelijk om de koffie gemalen te ontvangen. De bonen worden na het branden direct vers gemalen en verpakt in een speciale 250 grams verpakking om de koffie zo vers mogelijk te houden.


Instagram