Extra's

Een compleet verzorgde en onbezorgde vakantie tegemoet gaan?
Boek hier je verhuur extra's! (onderaan deze pagina)

 

Reiniging compleet = 150,- per huurperiode

Compleet ontspannen weer thuiskomen? Laat het reinigen van de camper over aan MultiCamp! Het enige wat jullie hoeven te doen is je persoonlijke spullen mee te nemen en de camper op te ruimen. Uiteraard wel je eigen afwas doen ;). Bekijk hier de schoonmaak lijst om te overwegen of je dit zelf wil doen.


 


Linnenpakket 12,50 per huurperiode per persoon

4 x hotelhanddoek, 1 x badhanddoek, 1x molton, 1x hoeslaken (per persoon)

 

 

Comfort stoel 1,- per dag

Standaard zijn de campers uitgerust met onze niet-verstelbare basic campingstoelen (tot 100kg). Extra comfort? Boek dan de Isabella Loke High Black: super comfortabel en geeft een prettige steun in de rug! Deze extra stevige stoelen (tot 120kg) van Isabelle is verstelbaar in 7 verschillende standen.

 

 


Wifi hotspot 4G 6,- per dag

Altijd online en niet afhankelijk willen zijn van (betaalde) wifi op de camping? Boek nu je 4G hotspot met onbeperkt data Nederland en 18GB in de EU! Verbind tot 10 apparaten tegelijk en stream op de camping of onderweg naar je volgende bestemming. Naast de USB lader voor onderweg ook tot 8 uur online met de geïntegreerde batterij.

 


Cadac gasbarbecue 2,- per dag

De Cadac BBQ is de ideale barbecue voor op vakantie! Temperatuur te regelen met geïntegreerde thermometer in de deksel en gemakkelijk schoon te maken... 'Live the braai life!'

 


Heteluchtoven = 1,- per dag

Een vers afgebakken broodje 's morgens op de camping of gewoon een heerlijke ovenschotel klaarmaken? Ideaal voor onderweg is deze verrassend veelzijdige heteluchtoven!DERYAN Baby / peuter reisbedje (0-4 jaar) = 1,- per dag

Het DERYAN de luxe campingbedje is een compact pop-up reistentje / reisbedje, verkrijgbaar in 2 formaten voor baby of peuter. Gemakkelijk mee te nemen en op het stapelbed van de camper of caravan te plaatsen. Ideaal om jullie baby of peuter met de DERYAN op een veilige manier op het camper- of caravan stapelbed te laten slapen!

 


Kinderstoel Tripp Trapp = 2,- per dag

Dankzij het intelligente ontwerp, met verstelbare zit- en voetenplank, kan je kleintje zich vrij bewegen! Ideaal aan tafel in de camper of buiten bij de camping tafel! Autostoel Maxi-Cosi = 3,- per dag

Als ouder wil je er voor zorgen dat je baby of peuter veilig in de auto zit. De maxi-cosi pebble (0-1 jaar) is een baby zitje dat voldoet aan i-size! De maxi-cosi Tobi (1-4 jaar) is ontworpen met een uniek gordelsysteem en gordel spanner voor een extra veilige installatie.

 


Vouwfiets / E-bike = vanaf 6,- per dag

Sta je meerdere dagen op 1 plek met de camper en verken je graag de omgeving op de fiets? Huur dan een van onze vouwfietsen of e-bike vouwfietsen!

Vouwfiets per dag:

E-bike Vouwfiets per dag:

1 voor 6 euro, 2 voor 11 euro

1 voor 12 euro, 2 voor 20 euro