Jouw nieuwe camper- of caravanmatras klaar terwijl je wacht 

Campers en caravans hebben vaak bijzondere afmetingen van het bed, een matras op maat is daarom echt een must.

MultiCamp & Seminautic

MultiCamp is officieel partner van Seminautic.nl , de marktleider als het gaat om matrassen voor de camper of de caravan. Ze beschikken over meer dan 25 jaar ervaring en weten daarom precies hoe zij jou de beste nachtrust kunnen bieden. Daarbij kan je bij de unieke Drive In Service van Seminautic jouw matras op maat laten maken binnen 1 uur tijd.

Caravanmatras kopen in Vlijmen

Jouw nachtrust in de caravan begint bij Seminautic. Jouw comfort is hun topprioriteit en daarom maken zij gebruik van hoogwaardige producten, A-klasse schuimen en materialen. De matrassen worden in hun eigen atelier samengesteld en geproduceerd.


Campermatras kopen in Vlijmen

Een lekker matras is essentieel voor een uitgeruste vakantie. Wie onderweg is, wil overdag fit en zonder lichamelijke klachten de dag door, kies daarom voor een matras afgestemd op jouw lichamelijke wensen en de ruimte in de camper. Ervaar zelf het comfort. Daarbij beschikken zij over 180 dagen proefslapen en een omruilgarantie.

Over Seminautic

Seminautic is onderdeel van matrasatelier.nl en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van matrassen. Bij Seminautic kan je vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die zij maken, werken ze alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem.  

Instagram