Gerbera's bestellen

We zijn gestart! Na het succes van de gerbera-acties met Pasen en Moederdag zijn er veel nieuwe aanvragen binnengekomen. Gezien de gave reacties en populariteit van de grootbloemige gerbera's zijn we gestart met een vaste maandelijkse levering. Bestel snel onderaan deze pagina!

 


Het Coronavirus… Wie had dit kunnen voorzien? Niet alleen de recreatiebranche heeft het moeilijk, ook de bloemensector wordt hard geraakt. Met Pasen en Moederdag heeft MultiCamp gefungeerd als uitgiftepunt voor grootbloemige gerbera's, rechtstreeks van de teler... en wat een succes was dat! De positiviteit die een bos gerbera's kan brengen bij het kopen en des te meer nog bij het weggeven. Lang na de acties ontvingen we nog vrolijke berichten en foto's. Gezien de grote vraag tijdens de acties en de vele aanvragen na afloop zijn we gestart met een vaste maandelijkse levering.

Elk eerste weekend van de maand fungeren we als uitgiftepunt voor bossen grootbloemige gerbera's, rechtstreeks van de teler. Fleurige bossen bloemen waarmee je niet alleen je vrienden, familie, buren of jezelf opvrolijkt, maar ook nog eens de bloemensector steunt! Onze Nederlands bloemensector heeft het hard nodig. Je kunt kiezen voor een eenmalige bestelling, of een maandelijks abonnement. Uiteraard is bezorging ook mogelijk, binnen 15km van Vlijmen. Vul het bestelformulier onderaan de pagina in.

We kunnen dit 'alleen samen' doen! 


 

 


De gerbera's zijn afkomstig van Wouter en Bea, van WB Gerbera’s. 
Samen met hun ervaren team telen zij een zo breed mogelijk assortiment met een glimlach.
https://wbgerbera.nl/

 


Abonnement of eenmalig?

We zijn gestart! Gezien het grote succes kunnen de bossen gemengde grootbloemige gerbera's besteld worden met 20% korting bij afname van een abonnement. Liever eenmalig bestellen? Ook dat kan. We berekenen hier een toeslag van €1 voor. De abonnementsvoorwaarden zijn duidelijk en flexibel: 

  • Elke eerste weekend van de maand afhalen of laten bezorgen (op zaterdag tussen 10.00 en 12.00)
  • Minimale afname van het abonnement = 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
  • Formaat flexibel te wisselen per maand (normaal / groot / mega)
  • Geen toeslag wanneer je eenmalig een extra bos gerbera's bestelt naast je abonnement


Kortom: elk eerste weekend van de maand een bos grootbloemige gerbera's, rechtstreeks van de teler. Opgehaald bij MultiCamp in Vlijmen of gemakkelijk thuisbezorgd binnen een straal van 15km van Vlijmen. We werken met de volgende bossen grootbloemige gerbera's: 

  • Normaal = 15 stelen €12,50 voor €10,00
  • Groot = 25 stelen €17,50 voor €14,00
  • Mega = 35 stelen €22,50 voor €18,00

Voor een eenmalige bestelling wordt een toeslag berekend van €1 per bos.

Heb je een abonnement en wil je een keer een extra bos? Dan wordt deze toeslag niet berekend.


 


 


Bestel snel je gerbera abonnement, of een eenmalige bos via onderstaand formulier! Voor vragen kun je contact opnemen met gerbera-actie@multicamp.nl.

Bezorging en afhalen in oktober op Zaterdag 3 oktober 10:00-12:00 (Vliedbergweg 14A in Vlijmen)